Li-Ning Celje open 2018

V soboto, 27.10.2018, se je začela nova sezona rekreativnih turnirjev, ki štejejo za točke Li-Ning Lige. Prvi turnir je gostil Badminton center Celje, udeležilo pa se ga je točno 70 tekmovalcev, ki so se pomerili v osmih kategorijah.

Disciplino mešanih parov sta osvojila Klemen Korenčič in Vanja Mlejnik, v B kategoriji pa sta bil najboljša Matjaž Hribernik in Tinkara Butara. Klemen Korenčič je v paru s Tonijem Hotkom slavil tudi na turnirju moških dvojic, B konkurenco pa sta si pokorila Uroš Bregar in Igor Tomazin. 

Ela Bajt je bila najboljša v edini disciplin deklet posamezno, Kristjan Hajnšek pa na turnirju posameznikov, kjer je bil v B kategoriji najboljši Andrej Mokotar, v C pa Aleš Lotrič.

Rezultati: Li-Ning Celje GP Open 27.10.2018

Finale Li-Ning Lige je prvič gostila Ivančna Gorica, tekmovalo je preko 50 tekmovalcev!

Soboto 19.5. se je zaključila še sedemnajsta sezona amaterske Li-Ning Lige. Prvič se je zgodilo da se turnirji niso odvijali samo v Ljubljani in trend želimo nadaljevati tudi v prihodnje. Tako so za skupno lestvico šteli štirje turnirji (Bit, Celje, ADA Lj, Ivančna Gorica), za kategorijo moških posamezno pa še pet turnirjev, ki so se odvijali na Dolgem mostu.

Zmage na finalu med posamezniki, v A konkurenci se je veselil Jure Stanić, v B konkurenci Gašper Skubic, med dekleti pa Urša Trbežnik. v kategoriji dvojic sta bila najboljša Gašper Batis in Mitja Bajželj v A, ter Gašper in Peter Skubic v B. Med dekleti sta slavili Tanja Papler in ponovno, Urša Trbežnik. V kategoriji mešanih parov sta bila najboljša zakonca, Maja in Mitja Bajželj v A, ter Klara in Peter Skubic v B. 

Prvak Li-Ning lige med posamezniki je petič postal Mitja Bajželj in se tako na vrhu lestvice izenačil z legendarnim Miho Novakom. Drugo mesto je pripadlo lanskemu prvaku Matjažu Krkaču, tretje pa Jaki Perparju. Med posameznicami je naslov že tretjič zapored osvojila Maja Žubrinić, drugo mesto je pripadlo Urški Trbežnik, tretje pa Veronika Jelen Polak.

Naslov prvaka v kategoriji moških dvojic je ubranil Klemen Korenčič, drugo mesto si je priboril Nejc Pacek, tretje pa Darko Duralija. Maja Mujkič je postala prvakinja med dekleti, sledijo Tanja Papler in Urška Trbežnik.

V kategoriji mešanih parov po novem vodimo enotno lestvico za dekleta in fante. Prvi zmagovalec kategorije mešanih parov je tako postal Klemen Korenčič, drugo mesto je osvojila Maja Mujkič, tretje pa Irena Avsenik.    

Hvala vsem tekmovalcem za obisk turnirjev ter organizatorjem za trud in izvedbo in se vidimo prihodnjo sezono.

V soboto 13.1.2018 je na igriščih Badminton Kluba Ljubljana potekal tretji Li-Ning turnir za moške posamezno v sezoni 2017-18. Druge zaporedne zmage se je veselil Mitja Bajželj, drugo mesto je osvojil Nik Rebolj, tretje pa Matjaž Krkač. Slednji si z zmagovalcem turnirja tudi deli prvo mesto na lestvici.

Naslednji, Pustni Li-Ning turnir za moške posamezno bo v soboto 10.2.2018!

Oglejte si KOLEDAR Li-Ning in ADA turnirjev ter aktualno LESTVICO Li-Ning Lige.

V soboto 4.11.2017 smo organizirali prvi Li-Ning turnir v novi sezoni in prvič ga je gostil Tenis center Dolgi most. Na štirih igriščih Badminton kluba Ljubljana se je dobre tri ure za perjanico podilo dvajset tekmovalcev. 

Prve zmage in podpisa na "bučo" se je zasluženo veselil Matjaž Krkač, drugo mesto je osvojil Jaka Perpar, tretje pa Ivan Kulaš. Naslednji Li-Ning turnir bo v nedeljo 3.12.2017, Li-Ning Bit Open, ki ga bo gostil Bit center.