Finale Li-Ning in PKA Lige v Mengšu

V soboto, 13.7.2020 se je v Mengšu zaključila že devetnajsta (19!) sezona Li-Ning Lige. Domači klub BK Mengeš je v centru Harmonija postavil dodatna štiri igrišča in odlično vodil organizacijo celotnega tekmovanja. Teeekmovalo je preko 120 tekmovalcev, od tega preko 30 otrok.

Dobili smo nove-stare prvake, ki so si z zbiranjem točk prislužili nagradni bon v vrednosti 100 eur. V mešanih parih sta si z zmago na zadnjem turnirju naslov razdelila Vanja Mlejnik (tretjič) in Tine Albrecht (četrtič). V kategoriji moških dvojic si je, prav tako z zmago na zadnjem turnirju, prvi naslov priboril domačin, Uroš BregarLara Dujmič je v izredno izenačeni kategoriji ženskih dvojic kot edina slavila na dveh turnirji in zasluženo prvič postala prvakinja. V prestižni kategoriji moških posamezno pa je svoj drugi naslov prvaka zelo zanesljivo osvojil Matjaž Krkač.

Hvala vsem tekmovalcem za udeležbo in organizatorjem (BK Mengeš, BK Celje, BK Zagorska dolina in BK Bit) za sodelovanje. Obljubimo, da bo naslednja sezona še boljša! 

Rezultate si lahko ogledate TUKAJ, končno lestvico Li-Ning Lige spodaj pa v prilogi.

Vse novice