Li-Ning Bit open

Tradicionalni decemberski BIT Open jin tudi zadnji Li-Ning turnir v koledarskem letu 2019 je za nami. Na turnirju je sodelovalo točno 50 tekmovalcev iz Slovenije in Hrvaške ter tekmovalka iz Češke.

V kategoriji mešanih parov sta se zmage veselila Mitja Holz in Svetlana Katić, ki sta bila v finalu boljša od Igroja Tomazina in Ane Milardović, tretje mesto pa sta osvojila Gal Pavliha in Lara Dujmić. Prav vsi trije zmagovalni pari so v mednarodni zasedbi! Po treh turnirjih je v vodstvu Lara Dujmić, sledita Vanja Mlejnik in Tine Albrecht.

Moške dvojice v A kategoriji sta osvojila Mitja Holz in Grega Novak, v B pa Zvone Turk in Gregor Žužek. Vodstvo je prevzel Igor Repše, sledita mu Uroš Bregar in Igor Tomazin. V kategoriji ženskih dvojic sta bili najboljši Ana Milardović in Lara Dujmić, slednja tudi vodi v skupnem seštevku pred Snežano Zupin in Tanjo Papler.

Med posamezniki se je zmage veselil Dejan Glazer, ki je bil v finalu boljši od Matjaža Hribernika, tretje mesto je osvojil Domen Dovgan. Prvo mesto na lestvici je zadržal danes četrti Matjaž Krkač, sledita mu Domen Dovgan in Dejan Glazer. V B konkurenci je bil najboljši Simon Jazbec.

Rezultate si lahko ogledate TUKAJ.

Nasledni turnir Li-Ning Lige bo 15.2.2020 v Celju. Želimo vam vesele praznike in uspešno novo leto!

Vse novice