O Nas

Li-Ning je vodilna Kitajska znamka športnih oblačil in obutve, ki jo je leta 1990 ustanovil večkratni prvak v gimnastiki, gospod Li Ning z namenom Kitajskim športnikom ponuditi boljšo opremo od konkurence. Do danes je podjetje zraslo v eno vodinih na trgu, ki ga odlikuje vrhunski dizajn in tehnologija katerega rezultat je visoka kakovost izdelkov.

V svetu badmintona je Li-Ning vodilna blagovna znamka, ki s pomočjo nove tehnologije postavlja visoke standarde konkurenci. Sodelovanje z najboljšimi svetovnimi tekmovalci in reprezentancami je eno od osnovnih poslanstev Li-Ning-a, ki ga potrjuje kopica Olimpijskih in Svetovnih prvakov v tem kompleksnem in izredno zahtevnem športu.      

Kot zastopnik badmintonske opreme Li-Ning za področje Slovenije in Hrvaške poizkušamo poslanstvu gopoda Li Ning-a slediti tudi mi. Ponujamo visoko kakovost storitve, sodelujemo z obilo klubi iz Slovenije in Hrvaške, ter pomagamo pri organizaciji tekmovanj na vseh kakovostnih nivojih.

Ponudbo badmintonske opreme Li-Ning boste našli na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v naših prostorih v Ljubljani, na Viču!