Hitro in kvalitetno napenjanje loparjev

Strune so najbolj pomemben element badmintonskega loparja, zato predlagamo, da jih redno menjate, saj vam bo le dobro in s kvalitetnimi strunami napet lopar, omogočil prave občutke pri igri. Uporabljamo samo originalne Li-Ning strune, ki veljajo za ene najboljših na svetu in igralcu omogočajo prvorstne občutke pri igri. Pomembno je tudi da ne nasedate prodajalcem poceni izdelkov, saj le ti nikakor niso primerljivi z originalnimi. Tako pri žogicah kot strunah velja zlato pravilo - cena = kvaliteta. Nerealno cenejši izdelki so ponaredki!

Pred menjavo strun se morate odločiti katero debelino strune želite in kakšno napetost želite. Večja napetost pomeni večjo kontrolo, manjša napetost pomeni več moči. Srednja vrednost je 10,5 kg.

Izbirate lahko med naslednjimi strunami:

1. Li-Ning No.1, debeline 0,65mm

2. Li-Ning No.5, debeline 0,69mm

3. Li-Ning No.7, debeline 0,70 mm

4. NS 95, debeline 0,70 mm

Cena napenjanja s strunami izbrane debeline, v beli brvi znaša 15€, menjava gripa je vključena v ceno.

Izbirate lahko tudi med več kot desetimi različnimi barvami strun No.1, No.5 in No.7. V kolikor želite unikaten izgled svojega loparja je cena napenjanja 10€, na izbrano struno pa vam nudimo 20% popust.  

Li-Ning servis loparjev se nahaja v naših prostorih v Ljubljani. Prosimo vas, da nas pred prihodom kontaktirate na info@li-ning.si ali telefon 031 613 313.