Ponudba za klube in tekmovalce

Sodelovanje in podpiranje razvoja badmintona v regiji je naše primarno poslanstvo, zato posebno pozornost posvečamo prav badmintonskim klubom. Sodelujemo tako z badmintonskimi klubi, ki skrbijo za tekmovalce in podmladek, kot z rekreativnimi klubi. 

Podpiramo tudi najboljše tekmovalce. Ambasodorke Li-Ning-a v Sloveniji so državne prvakine Kaja Stanković (WS), Iza in Lia Šalehar (WD), ter prvak mednarodne ADA Lige Jure Stanič (MS). Za tekmovalce imamo pripravljene različne sponzorske pakete, vse zainteresirane vabimo, da nas kontaktirate na info@li-ning.si.  

Li-Ning Adria že preko 15 let organizira Slovensko rekreativno Li-Ning Ligo, mednarodno ADA Ligo, ter podpiramo Li-Ning TEM Slovenia Youth & Junior international, enega največjih in najbolje organiziranih mladinskih turnirjev v Sloveniji.  

Žogice Li-Ning veljajo za daleč najboljše po kriteriju kvaliteta/cena. Turnirske žogice A300+ so izredno vzdržljive in imajo natančen let. Zagotoavljamo vam, da je vsak ducat žogic, ki jih prodamo enako kvaliteten. Žogice A60+ so pakirane v tube po 15 žogic in so s tem cenovno ugodnejše od konkurence.  Namnjene so treningu. 

Klubom nudimo posebne ugodnosti ob nakupu večjega števila žogic in sicer:

10# A60+ = 190€ 

50# A60+ = 875€ 

10# A300+ = 230€ 

50# A300+ = 1.100€ 

Za tesnejše sodelovanje ali pa samo naročilo žogic preko kluba, nas kontaktirajte na info@li-ning.si ali po telefonu 031 613 313.

Partnerski klubi iz Slovenije:

BK Ljubljana

BK Mirna

BK Bit

BK Brežice

BK Celje

BK Pišece

BK Zagorje

BK Mengeš

BK Komenda

TK Velenje

Partnerski klubi iz Hrvaške

BK Flex

BK Marlex

BK Koprivnica

BK Rukovac

BK Velika Gorica

Partnerski klubi iz regije:

BK Clear (Beograd)

BK Sarajevo