(Pol)nočni Li-Ning turnir

ZAKLJUČEK OB POLNOČI!

V soboto 14.5.2022 je Športni center Dolgi most gostil še predzadnji Li-Ning turnir sezone 21/22. Nočni turnir bi lahko poimenovali tudi polnočni, saj smo medalje najboljšim podelili ob polnoči, nato pa se je tretji polčas ob brezplačnem vrčku piva Tuborg (pokrovitelj turnirja) zavlekel pozno v nedeljsko jutro.

Najštevilčnejše je bila tokrat zasedena disciplina mešanih parov v kateri sta Katarina Beton in Nik Rebolj prekinila dolgoletno prevlado Vanje Mlejnik in Tineta Albrechta na Li-Ning turnirjih ter tako napovedala morebitno novo rivalstvo v naslednji sezoni. Katarina je v paru s Tanjo Papler osvojila še turnir ženskih dvojic in tako postala najuspešnejša udeleženka turnirja. Turnir moških dvojic sta osvojila Tine Albrecht in Luka Stjelja, med dekleti je bila najboljša Manca Urek, med fanti pa Gašper Batis. 

Rezultate turnirja si lahko ogledate TUKAJ 

 

TANJA PAPLER (2x) IN PETER SKUBIC ŽE PRVAKA!

Pred finalom, ki bo 11.6.2022 prav tako v Športnem centrru Dolgi most smo že dobili dva prvaka, ki jima prav nihče ne more vzeti nagrade (bon v vrednosti 100 eur) in zasluženega pokala. To sta Tanja Papler v kategoriji deklet posamezno in ženskih dvojic ter Peter Skubic v kategoriji moških posamezno A. Čestitke! V ostalih kategorijah je lov za nagrado še bolj ali manj odprt, najtesnejše je v kategoriji MSB kjer ima Gregor Božič 30 točk prednosti pred Vidom Tomazinom ter MDB kjer imata Dušan Stepančič in Gašper Breznik prav tako 30 točk prednosti pred dvojico Samo in Domen Rubin.

Lestvico Li-Ning Lige si lahko ogledate TUKAJ

ZADNJI TURNIR S PIKNIKOM BO 11.6.2022 - UDELEŽBA OBVEZNA!

 

Vse novice