Izpeljan prvi Li-Ning turnir v Sežani

No, pa smo ga speljali!

Prvi "uradni" Li-Ning turnir v Sežani je pod streho, in po mnenjih udeležencev sodeč, zelo lepo sprejet. Zbralo se nas je lepo število (preko 70), tekmovanje je potekalo, tudi po zaslugi profiča, ki vodi turnirje, tekoče in brez zapletov. Izredno nas je razveselilo, da so se turnirja udeležili skoraj vsi najvidnejši tekmovalci lige, dodatno pa še naši sosedje iz Trsta (BK Trieste FVG), ki so bili navdušeni in obljubljajo ponovne udeležbe na teh turnirjih.

Zgodila se je tudi manjša športna nezgoda, naša Katja J.K. je po nesreči dobila košek v oko, zgleda pa, da bo minilo brez posledic. Upamo najboljše in držimo pesti zanjo!

Po turnirju smo se v kar lepem številu zbrali na "drugem delu" turnirja, na kmetiji Tavčar Pri Starčih v Križu, kjer smo si privoščili odlično kraško joto s klobaso, ter vse to tudi ustrezno poplaknili z njihovim odličnim teranom in ostalimi vini po želji.

Očitno drugo leto nimamo izbire glede organizacije, ker nam je že tokrat preveč tekmovalcev zabičalo, da pa tako stvar je pa nujno treba ponoviti! Kaj čmo, pa bomo! Z veseljem!!

BK Tsunami Sežana.

Vse novice