Organizirali smo prvi mladinski mednarodni turnir v ŠC Dolgi most

Na zelenih igriščih športne dvorane Dolgi most, kjer domuje naš in vaš najljubši Badminton klub Ljubljana, je minulo soboto doživel krstno izvedbo, najnovejši mednarodni mladinski turnir na slovenski badmintonski sceni. V petih starostnih kategorijah je bilo odigranih 300 tekem, kjer je loparje prekrižalo 110 mladih badmintonskih navdušencev in navdušenk iz cele Slovenije, »pa i šire«, kar je za organizatorje BK Ljubljana, ŠC Dolgi most ter generalnega pokrovitelja Li-Ning, res lep dosežek.

Turnir je potekal gladko in brez zapletov, v duhu fair playa ter tovarištva, kot se za šport z bogato bontonsko tradicijo tudi spodobi. Nekaj utrinkov in fotografij bi radi tukaj podelili z vami, če vam je dogodek slučajno ušel.

Vse čestitke najboljšim iz vseh kategorij, seveda pa tudi iskrena zahvala prav vsakemu udeležencu in udeleženki, ki je s svojo prisotnostjo in trudom pripomogel h krasnemu vzdušju in lepim športnim predstavam.

Vse zmagovalce in ostale rezultate tekem lahko najdete na tej povezavi.
Zahvale tudi našim sponzorjem, ki so poskrbeli, da so nastopajoči poleg ličnih medalj prejeli tudi bogate praktične nagrade. Zavarovalnica Triglav, Ljubljanske mlekarne, Tobačna grosist, Olma, Dana in Li-ning Adria.

Čestitke vsem,

Ekipa BKL ter ekipa ŠC Dolgi Most in Li-Ning Adria

Vse novice